Nade si Momeli
Retete Boiliesuri
Timp de multi ani, pescarii de crap au crezut ca pentru boilies cea mai mare importanta o are concentratia cât mai mare de proteine din compozitie. Acum stim ca acesta nu este singurul factor important. Prezenta aminoacizilor si a vitaminelor, capacitatea de a permite aromelor sa se disperseze în apa, consistenta sunt la fel de importante. Retetele complexe cu mai mult de 15 ingrediente au fost înlocuite cu retete mai simple, în care importante sunt calitatea ingredientelor folosite si adaptarea momelii la hrana pe care crapul o gaseste în mediul acvatic.
Timp de multi ani, pescarii de crap au crezut ca pentru boilies cea mai mare importanta o are concentratia cât mai mare de proteine din compozitie. Acum stim ca acesta nu este singurul factor important. Prezenta aminoacizilor si a vitaminelor, capacitatea de a permite aromelor sa se disperseze în apa, consistenta sunt la fel de importante. Retetele complexe cu mai mult de 15 ingrediente au fost înlocuite cu retete mai simple, în care importante sunt calitatea ingredientelor folosite si adaptarea momelii la hrana pe care crapul o gaseste în mediul acvatic.