Marţi, 2019-06-18, 0:15 AM
Clubul Pescarilor Sportivi/Amatori si Profesionisti din Romaniaclub_pescari
Club Pescari Înregistrare Login
Bine aţi venit, Guest · RSS
Meniu
Cautare
Logare Cresterea atractivititatii boiliesurilor
Cresterea atractivititatii boiliesurilor

 - Exista doua modalitati principale de a mari atractivitatea unui boilie. Prima implica congelarea si pe urma dezghetarea momelii, cea de-a doua inseamna sa imersezi momeala intr-un lichid si s-o lasi sa absoarba aromele pentru o perioada de timp.

Congelarea momelilor


Cand boiliesurile, etc sunt congelate, apa este indepartata din momeala. Daca priviti o punga cu boilies congelate ( sau cu anumite alimente), veti vedea gheata in punga. Aceasta provine din lichidul care a iesit din produse in timpul congelarii. Cand boilies-urile sunt decongelate, acest lichid reintra in momeala. Este deci usor de observat ca daca punem boilies congelate intr-o punga de plastic, le acoperim cu dipul sau aroma noastra si le lasam sa se dezghete, dipul sau aroma respectiva vor intra in boilies. Procesul poate fi chiar repetat de cateva ori, pentru a avea cat mai mult din atractantul dv favorit intrat in momeala.
Aceasta metoda poate fi folosita chiar si pentru a aromatiza momelile. Richworth obisnuia sa vanda momeli congelate fara adaosuri de arome. Dv nu trebuia decat sa luati momeala congelata, s-o bagati intr-o punga de plastic impreuna cu aromatizantul ales (sau, la fel de bine si cu un indulcitor), le lasati sa se dezghete, si iata ca v-ati ales cu o momeala aromatizata. Din pacate, acestea nu se mai gasesc de cumparat, dar nimic nu va opreste sa incercati metoda acasa cu boiliesuri home-made.
Puteti folosi aceeasi metoda pentru a adauga aroma suplimentara momelilor. Sa zicem ca tocmai v-ati facut ceva boilies scopex. Puneti bilele intr-o punga, gata de a fi inghetate, dar adaugati si 2ml de aroma scopex in punga. Inchideti etans punga, scuturati-o bine ca sa va asigurati ca toate boiliesurile sunt acoperite de scopex, si congelati normal. Dezghetati boiliesurile inainte de folosire si scopex-ul suplimentar va fi absorbit in ele.
HTML Comment Box is loading comments...
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Toate drepturile rezervate Exclusiv Club Pescari 2010 © 2019Prieteni Pescari
Statistici
Matrimoniale


Club Pescari Top66 Statistici

EnterClick.ro - Generator trafic web


Seo Director
Promovare Site


Yahoo Detector


Adauga Site in Director web


Free SEO Tools
TRAFIC TRIPUL - Directo Web

TOP-RO - Top siteuri din Romania

Trimite un E-mail
Arhiva materialelorTag Cloud
promovarea online