Marţi, 2019-06-18, 0:40 AM
Clubul Pescarilor Sportivi/Amatori si Profesionisti din Romaniaclub_pescari
Club Pescari Înregistrare Login
Bine aţi venit, Guest · RSS
Meniu
Cautare
Logare Rama


Club pescari Nade si Momeli

Rama

Ramele sunt cele mai raspindite si preferate dintre momelile vii, fiind eficiente la pescuitul majoritatii pestilor din tara noastra.

In functie de mediul in care traiesc, rimele pot avea culori si dimensiuni diverse. Astfel, pentru pescuitul somnului, al pestilor de dimensiuni mari in general, este indicata rama de pamant care este mai mare si de culoare alb - rozalie sau ramele de culoare neagra care sunt cele mai recomandate ptr. durata lor de a sta pe carlig dar si pentru duritatea pe care o au, ele se gasesc cel mai des in locurile dese de Pipirig si pamant umed. Exemplarele mari de rama pot depasi 10 cm. Rimele de balegar sunt mai eficiente in cazul pestilor medii si mari si au dimensiuni mai mici - media sub 8 cm. Culoarea acestora este maro-rosiatica. De precizat ca acestea nu se vor baga in ac incepind cu capul - acesta fiind mai mobil - ci cu coada, rima ramanand un timp mai indelungat vie in apa stimuland pestii.

Rama de pamant Alb - Rozaliu                           Rama de pamant Neagra

rama_de_pamant_rozalie                                       rama_de_pamant_neagraOriginals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Toate drepturile rezervate Exclusiv Club Pescari 2010 © 2019Prieteni Pescari
Statistici
Matrimoniale


Club Pescari Top66 Statistici

EnterClick.ro - Generator trafic web


Seo Director
Promovare Site


Yahoo Detector


Adauga Site in Director web


Free SEO Tools
TRAFIC TRIPUL - Directo Web

TOP-RO - Top siteuri din Romania

Trimite un E-mail
Arhiva materialelorTag Cloud
promovarea online