Club Pescari - Nada pentru Scobar
Vineri, 2016-12-09, 8:48 AM
Clubul Pescarilor Sportivi/Amatori si Profesionisti din Romaniaclub_pescari
Club Pescari Înregistrare Login
Bine aţi venit, Guest · RSS
Meniu
Cautare
Logare



 Nada pentru Scobar


Club pescari Nade si Momeli

Nada pentru scobar

nada_pentru_scobar

1. Se ia SPLINA DE PORC (de la orice carmangerie) si se da prin masina de tocat carne de 2 ori, ca sa fie cat mai fina. Apoi se amesteca cu faina de malai, pana se face o pasta elastica. Ceva praf de sange ar fi...perfect, iar daca aveti si rame tocate, sunteti cei mai tari (la nade, ca la pesti, depinde si de maiestrie....). De nadit...ca iarna. In amonte, bulgari mici si...cu zgarcenie, ca altfel...se-ngrasa pestii.

2. Nada se prepara din mamaliga, nu foate tare, pamant de gradina, sau orice fel, dar sa fie mai cleios si viermisori de carne. Mod de preparare: se prepara mamaliga din doua pungi de malai; se amesteca pamantul cu mamaliga in proportie de 2:3. Daca este nevoie se mai adauga apa. Se adauga apoi viermusii, cam un borcan de 400 g si se amesteca bine. Se fac apoi bulgari cam cat jumatate de pumn si se arunca in amonte de locul dorit.





Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Toate drepturile rezervate Exclusiv Club Pescari 2010 © 2016



Prieteni Pescari
Statistici
Matrimoniale


Club Pescari Top66 Statistici





EnterClick.ro - Generator trafic web


Seo Director








Promovare Site


Yahoo Detector


Adauga Site in Director web


Free SEO Tools




TRAFIC TRIPUL - Directo Web





TOP-RO - Top siteuri din Romania





Trimite un E-mail
Arhiva materialelor



Tag Cloud




promovarea online